Welkom!

 

Lunapark Reflex Oostende behoort sinds jaar en dag tot de grootste Arcade speelhal in België. Het is dan ook ons doel om deze plaats met trots te verdedigen. Met ons jaarlijks vernieuwende spelen willen we onze klanten blijven boeien.

We beseffen dat onze bezoekers geen homogene groep zijn en we hebben zowel voor de kleintjes als voor de groten een uitgebreid assortiment aan amusement. Zowel voor de avonturiers in de hydraulisch gestuurde ‘Hummer’, stoere ‘Super Bikes", zombiekillers in onze ‘House of The Dead: Scarlet Dawn’ als voor de strategische puntenpakkers bij de Jetonpushers. Ook de prachtige knuffels in de vele grijpkranen mogen we zeker niet vergeten.

Onze uitgebreide en zeer verzorgde etalage met prijzen probeert tegemoet te komen aan elke bezoeker. U hebt een ruime keuze aan kleinere, goedkopere alsook grotere, duurdere artikelen.
We vinden het ook heel belangrijk om het lunapark verzorgd, veilig en sfeervol te houden. Aarzel niet om al eens een virtueel kijkje te nemen in de vele foto’s maar kom zeker ook eens langs om te proeven van de amusementswereld zoals wij het voor ogen hebben.

Veel plezier!